• U toku je akcija za naručivanje radnih pantalona koje će imati logo poljoinfo foruma. Akcija traje do do 24.maja 2020. Za dodatne informacije pogledajte sledeći LINK.

Prskalice

Matic

Super Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
23 Apr 2009
Poruka
30.174
Lokacija
Sremski Mihaljevci
N.A prodavao čovek u Dobroj Zemlji nove antene za prskalicu baš kakve tebi trebaju a nisam mogao da te tagujem na oglasu.Šteta velika.
 

Arkadije

Član
Učlanjen(a)
11 Jul 2010
Poruka
2.723
Lokacija
Neuzina
I onda kad nekome soja strada npr od dikambe,pa jbg....Vama pola hemije zavrsi u vazduhu,jel vi shvatate da sto vam vise magli to vise gubitaka imate ?.Smesno kad mi neko kaze kako on kad prska ono sve magli iza njega ,nzm sta da mu kazem na to a da se ne naljuti...
 

dukej

Prijatelj Foruma
Učlanjen(a)
14 Avg 2007
Poruka
6.543
Lokacija
Srbobran
Na agromehaniki ne mogu da spustim pritisak ispod 1.5 za dizne 4. jel to neki problem ili je tako i kod drugih? Rakovica 65 vrti pumpu.
Jel mehanički regulator? Ako jeste, kad odvrćeš onu crvenu plastičnu maticu regulatora i primetiš da ne ide napolje onaj unutrašnji crni deo (njega gura opruga i kako odvrćeš maticu tako i on ide za njom), onda ga uhvati rukom i vuci napolje. On se zaglavljuje pa neće napolje (tj. ne može opruga da ga izgura napolje), a unutra ide jer ga matica uvlači.
 

ratatatui

Član
Učlanjen(a)
30 Mar 2018
Poruka
1.927
Lokacija
turija
Кад је ветар не идем у атар са прскалицом па све да ме бичем терају ,боље и да окасним са прскањем него да имам непотребног дивана са комшијама.
 

Neli

Član
Učlanjen(a)
15 Feb 2012
Poruka
259
Lokacija
Glogonj-Pancevo
Drugari imam problem sa manometrom na AM prskalici.Magli mi manometar,primetio sam da nema one tečnosti u njemu.Dali neko zna da mi kaže o kojoj tečnosti je reč,a i nepokazuje realni pritisak .Verovatno je bilo razgovora na ovu temu pa me zanimaju iskustva.
 
Vrh