Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na središnju cev (vidi se na predzadnjoj slici) zavari jednu uspravnu cev i na vrh te cevi postavi dve stope pod uglom za levu stranu i desnu stranu krila. Stope neka budu malčak višlje, toliko da kad sklapaš krila moraš malo da ih podigneš, a kad pustiš ona će nasloniti na te stope. Eventualno možeš zalepiti parče gume da ne bude baš gvožđe na gvožđe. Jasno ti je? Pliz, nemoj da crtam.Jedino što nisam uradio je da smislim neki sistem,kako da osiguram grane da se što manje cimaju prilikom transporta.
Te sa dva otvora su idkt i dosta su skuplje...Gledam kod nas idk 03 dizne original od 4-8€ za komad..... Obične su 4€ ove sa dva otvora protiv vjetra su 8€ komad...... Nije baš jeftino, sa njima bi dobio oko 100 litara vode po jutru, što mi odgovara....... Jel netko stavljao zamjenske dizne, nepoznatog proizvođača, koštaju oko 0,5€.......?
sa njima bi dobio oko 100 litara vode po jutru,
Sa bilo kijom diznom 03/plavom ,bi dobio tu litrazu , bez obzira da li je idk ,idkt ,ad ,st ,lu.. Da li je 5e ili 0.5e, sve jedno je ,daju istu litrazu.
Ako sam dobro razumeo tvoju nedoumicu, ti ima standardne 04 ,hoces da smanjis kolicinu vode po kj , uzmi standardne 03 ,ne moras idk , idk su dizne protiv vetra ..
Ja imam idkt 04, lu 04, i st 02. I imam utiske da idkt 04 sa potrošnjom 200 l/ha sa 1,7 bar pritiskom nije baš najuspešnije kod male uskolisne korove u kukuruzu (muharika)
Al neznam kako rade te bezimene dizne, da li sve bacaju ujednačenu količinu vode, ipak lechler je najkvalitetniji, pa mislim da najbolje i radi, a jel isplativo uzimati 10 puta skuplje dizne.....?
I kad već mjenjam, da možda odmah uzmem te što rade i po vjetru?
Ako na diznu kaplje, onda je membrana, ta sa strane sto se odvija. Ukoliko je bas na sastavu triplex tela, onda je do gumice. Izvuces osigurac, skines triplex i zaokreni gumicu, i malo je nakvasi pa vrati. Ako ne pomogne, pnda mora nova.Na jednom tripleksu mi stalno curka voda, sta to moze biti?
Послато са Redmi 6A уз помоћ Тапатока
Pa i moja je nova danas prvi dan probao. Video sam da ima tu gumica ali nisam nista dirao. Probacu sutra.Ako na diznu kaplje, onda je membrana, ta sa strane sto se odvija. Ukoliko je bas na sastavu triplex tela, onda je do gumice. Izvuces osigurac, skines triplex i zaokreni gumicu, i malo je nakvasi pa vrati. Ako ne pomogne, pnda mora nova.
Ja sam imao problem na novoj AM prskalici na nekoliko triplexa, te male gumice bile tvrde pa sam morao nove da kupim i zamenim.