Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nazovi ove..https://kosmospromet.com/prodavnica/delovi-za-bure/agromehanika-bure/Gde bi mogao naci da kupim poklopac velikog rezervoara za agromehaniku od 800lit?
Volim da čačkam razne stvari ,pogotovo elektroalat.Da sam bliže Somboru možda bih ga odneo na remont.Ovako ,jedno iskustvo više.Alal ti vera. Ja bi platio da urade da se ne cimam. Svaka cast Kiraj.
Zasto mi regulator na agromehanici ide tesko,znaci kad ga okrecem u odredjeni polozaj ide potesko,postoji li nacin da to bude olaksano.
Ja imama problem sa prskalicom kad krenem jedno 20-30sek jedva da prska i onda od jednom kao da nabije pritisak i onda radi extra sta to moze biti?Znaci ne bitno je koliko su obrtaji i pritisak na membrani ona kad je krenem tek,tek sto prska pa kao da negde probije i onda lepo radi milina gledati kako pravi maglu!
Zasto mi regulator na agromehanici ide tesko,znaci kad ga okrecem u odredjeni polozaj ide potesko,postoji li nacin da to bude olaksano. i takodje mi onaj sat pritiska ne radi.
Svake ga zime odvrnem i cuvam u toplom i sad kad sam ga navrnuo ne reaguje,odvrnem ga ponovo i stavim na kompresor tu radi,takodje je ono mesto gde se navrce prohodno tj kad skinem satic i ukljucim prskalicu baca vodu u visnu.
Tada sam rekao da Bog da mu svaka dala.E sad, da li je nešto uradio po tom pitanju, ne znam.Ja sam imao isti problem.Nov manometar a nije radio.Po savetu jednog forumaša, samo sam vratio jedan krug u nazad manometar i proradio.Znači da sam ga bio pretegao.Uradi tako i rešićeš problem sa manometrom.
To se i meni desava ali samo na jednoj grani.
- - - - - - - - - -
Bio pre neki dan u agrotrde u B.Jarku po neke delove.Pitao za ulje koje pise na cepu.Nema kazu sipaj sae 90.Koje sipate ulje u agromehaniku 105l pumpa?
I ja isto.Ja sipam sae 30
Koliko bari pritisak da napumpam na Rau pumpi od 50l? Hvala