DraleTD
Član
A da stavis neki gumeni ublazivac na krajnje grane da ne lupaju metal o metal kada ih sklopis?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Verujem da je unutra puzni prenos preko navoja ili nesto slicno jer nije u pitanju samo elektro magnet.Kada ga ukljucis on zuji neko vreme dok ne otvori ili zatvori protok tecnosti.Što bih ja voleo da vidim te ventile rasklopljene, čisto zbog načina rada da eventualno nešto karabudžim u varijanti sam svoj majstor. Kiraj, ako budete rasklapali ventil zbog čišćenja možete li napraviti nekoliko fotki? Koji je tu ventil za podešavanje pritiska, a koji za uključivanje/isključivanje prskanja?
Zvao sam ih .Mogu da pošaljem moj da ga remontuju ili ako ne može da se remontuje da kupim nov.Imam još 30-etak jutara za prskanje a onda ću rasklapati ,bar da vidim šta ima unutra . Ujedno ću napraviti koju sliku za dukeja.Kiraj pozovite u Agrometal rešiće vam.
Što bih ja voleo da vidim te ventile rasklopljene, čisto zbog načina rada da eventualno nešto karabudžim u varijanti sam svoj majstor. Kiraj, ako budete rasklapali ventil zbog čišćenja možete li napraviti nekoliko fotki? Koji je tu ventil za podešavanje pritiska, a koji za uključivanje/isključivanje prskanja?