worm
Član
Danas stigla nova prskalica 440 l
Bice slika za koji dan samo da dodjem kuci
Bice slika za koji dan samo da dodjem kuci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne fali im nista, ali u slucaju da ne mogu da mi nadju novi elektromehanicki razvodnik za moju prskalicu da vidim jos kome mogu da se obratim. Hvala na adresimindjušar je napisao(la):A šta njima fali? Imaš u Novom Sadu http://www.ns-agro.com
moj stric ima lesko od 600 lit radi sa njom 3 god. i nigde nista puklo nije ,pa nadam se nece ni kod mene . ali ako ce lesko da pukne onda ce i agromehanika posto nista nije jaci cak je i slabijimindjušar je napisao(la):Bez uvrede,nije ti neki izbor,drugar je radio 2god sa njom,nema gde nije pucala,zato ti to nisam ni predlagao
Mislim da nisi u pravu. Prskalica se od svih mašina najbrže isplati, posle par godina ona je zaradila više novih i da staru i nevraćaš kući.Matić je napisao(la):Najskuplje su kada ih kupuješ nove a posle par godina ne da su duplo jeftinije nego petoduplo.