Prskalice

Mozete se vi sprdati sa Turcima, ali oni prave izuzetno kvalitetne poljoprivredne masine, a cenovno su daleko, daleko povoljniji nego zapadni proizvodjaci. Zasto, nemam pajmo, a nije ni bitno. Bitno je da se za te pare dobije odlican proizvod. Ovo pisem iz licnog iskustva.

ti imas proviziju od turaka? ::namigivanje::
prevoz jeste velika stavka ako se donese jedna,ali čini mi se da se nevozi jedna nego ko zna koliko komada :ppozdrav:
Novi Sad je blizi Istanbulu nego Štutgartu:ppozdrav:

Od nasih dobijam devize. ::novac:: Uvek ide pun sleper i prevoz dodje oko 2500e,a koliko ih moze stati u sleper NOVIH? Nije to kao uvoz razne polovne mehanizacije pa naslazu jednu na drugu,mada ni prskalice nisam video naslagane jer su buradi sklona defektu.

Koliko bi ste vi hteli da košta takva prskalica? 1500Evra? Raspitajte se za cenu bureta,znate pošto su dizne i tripleks nosači,izračunajte koliko treba cevi,vremena,sati rada da se to napravi,znate i cenu pumpe.Ako hocete nešto za te novce onda gledajte ovakvu prskalicu (poluproizvod,kako je jedan moj drug moderator rekao)http://www.mgmplamencompany.com/product/skotarek-eu-600l/
Ovakva prskalica(poluproizvod) je kod mene do sada odradila, da kazemo "dosta" hektara za 11 godina i jos uvek odlično radi.

7bf200d326a7a17f70275fa34e364d96.jpg
aa7470acf95ca017b002054b9a16fb8c.jpg

Danasnji posao, cini se da posle sklapanja dobro radi. No videt cemo ovih dana.

Mi i nismo za drugo nego za poluproizvod.....Pa vidiš da ovi iz JD-A idu u Agropanonku zbog Mahindre i Mtz-a da prave dilove zbog marketinga....ovi sto reklamiraju ova dva da ubaci i JD-a jbg slabo ide poso:haha:

Ok da stane i 10 komada, to je 250e po prskalici za transport, a mislim da stane vise. Popakuje se to kao sibica.

Nazad
Vrh