kroka
Banned
Ako je trobrzinac ti si jurio po njivi,jedino ako si je asfaltirao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A sa kojim diznama,molicu lepo?Pa pri pritisku od 3 bara i brzinom od 5km/h izbacće 192l/h a pri pritisku od 3.5 bara i istom brzinom od 5km/h izbaci 206l/h a 200l/h je 120l/jutru
Можда је боље да подесите прскалицу тако да без досипања можете да урадите целу парцелу?Potrebna mi je pomoc oko prskalice. Imam agromehanikinu 400l i pumpu od 60l, na diznama pise 11002. Jednostavno ne znam da je nastelujem da radi kako treba,negde bacim vise vode negde manje... Ako prskam sa imt 539 kojom brzinom kretanja bih se trebao kretati, pri kojim obrtajima i koliko bari treba biti na prskalici?
pozajmi negde auto navigaciju i izmeri brzinu
Kako mislis obicno 3 bara. Nije to stelovanje venjtila na odredjenom tipu motora pa da bi mogao da kazes da je to mera. Postoji niz dizni i svaka da bi isprskala odredjenu kolicinu tecnosti trazi sto je moguce tacnija podesavanja pritiska i brzine kretanja traktora.Gogi, u pravu si za pritisak, obicno je nominalni pritisak za sve prskalice 3 bar, pa se prema dizni i normi prskanja racuna brzina traktora
Najtačnije ja na asfaltu izmeriti potrebnu duzinu autom ako je negde moguce! Za prskalicu od 12 m x 835m puta je 10020kvadrata! Na tom putu uz odgovarajuci pritisak i brzinu treba potrositi 200l !
Jbg nekad se mozda mora vise puta probati ali se po meni stelovanja nerade u njivi!
Vidim da mnogi ovde pricaju o obrtajima sto je donekle pogresno jer je najmerodavniji pritisak koji treba kontrolisati, a kasnije mozemo lakse gledati obrtaje