Nek te dobro služi ....koliko para je sad takva prskalica? to je 1000l?ZRENJANINAC je napisao(la):Danas stigla prskalica
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nek te dobro služi ....koliko para je sad takva prskalica? to je 1000l?ZRENJANINAC je napisao(la):Danas stigla prskalica
Druže da nebi mnogo pisao pogledaj ovde http://www.agritechnicom.co.rs/Lechler/agrarkatalog_e 2008.pdfmims je napisao(la):Jel može neko da mi objasni kako funkcionišu ove dizne za prskanje po vetru i za čega bi trebalo da se koriste one dizne koje daju lepezast mlaz a za čega one koje daju onako kružan mlaz. Hvala.
Inače Zrenjaninac super ti je prskalica.
Okrim je napisao(la):@ Sale
O firmi koja pravi prskalice sam i ja pisao. Nalazi se u Vojci, to je nedaleko od Pazove, inače oni koriste slovenačke pumpe i montiraju po tvojem izboru, dobijaš 3 (tri) godine garancije na pumpu, a na ostale delove je garancija 12 meseci.
Ja sam kupio od njih prskalicu pre tri godine i prezadovoljan sam sa njenim radom. Nisam imao nikakav zastoj ili kvar. Prskalicu su mi doneli kući i namontirali je, mada sam injektor morao sam da montiram jer je umesto njega bio običan filter. Zahtevao sam da bude stari tip rama, od četvrtastih cevi i novi tip grana.
Firma se zove "GUMAPLAST-RAU" a talefoni su 022/301-155 i 022/301-940
mob. 063/517-015 i 063/551-690.
Ako te još nešto interesuje slobodno pitaj.
Pozdrav iz Kule od Mirka!
Ajd' postavi sliku tog razvodnika sto si kupio,i ja na mojoj verovatno treba da menjam...tomybrzic je napisao(la):danas sam kupio razvodnik novi za prskalicu i dao sam 40 eura nekaki je poljski neznam sta mislite o tome dali ce to valjati, kaze trgovac da ih je lane prodao preko 20 komada i nitko nije se zalio na njih, e pa sutra cu i ja da vidim dali valja i nadam se da necu niti ja vratiti...
tomybrzic je napisao(la):hocu sutra staviti jer ga nisam usliko anemas brige rijesiti cu i to pa cu ga staviti... danas zavrsio i radi prskalica kao sat, u biti je sve novo pumpa dizne razvodnik od starog je ostalo bure i ono malo sasije....
Bećarina pusta je napisao(la):tomybrzic je napisao(la):hocu sutra staviti jer ga nisam usliko anemas brige rijesiti cu i to pa cu ga staviti... danas zavrsio i radi prskalica kao sat, u biti je sve novo pumpa dizne razvodnik od starog je ostalo bure i ono malo sasije....
Jel, u čemu je bio onaj problem? ma nemam pojma sad kad sam zamijenio cijev onu sto sam ti prico upitno je dali sam i trebao mijenjati razvodnik jer je i stari vijerojatno valjo, ali nije mi zao sad znam barem da je sve novo i da mora raditi kao cajger...
Jel to vučnaMONTOYA je napisao(la):evo moje malo dorađene agromehanike 440l