Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neoprskanog nemas, ali zato dupliras redove,kao sto sam pisao probaj 8+2+7 znaci izbrojis od traktorskog tocka 15redi i tu krenes ponovo , ukupno ces izprskati 17 redi i nece ni preklopiti ni ostati neoprskani, zato sto 17redi x 0.7=11,9mNe razumem sta jee problem sa 12m. Ja radim 7-2-7 i nemam ne oprskaanog prostora
Imam problem sa ovakvom pumpom kako joj stoje ventili?Neko drugi je rasklopio i nije zapamtio polozaj ventila a ja sad nebi da je rastavljam,par puta dok skontam kako koji ventil stoji.
takva je i moja stara ali pise na njoj 50lit.
ispod tih crnih poklopaca su neki ventili koje sam postavio naopako i imao sam iste probleme
Imam problem sa ovakvom pumpom kako joj stoje ventili?Neko drugi je rasklopio i nije zapamtio polozaj ventila a ja sad nebi da je rastavljam,par puta dok skontam kako koji ventil stoji.
druze ja sam kupio ove godine takvu agromenahinikinu,sve pohvale za nju.Planiram da kupim prskalicu od 440l grane 10m i pumpa od 105l gledao sam Leško i agromehanika pa me zanima ako je neko od Vas imao iskustva sa ovim prskalicama da mi pomogne u odabiru.
Tako sam ih i postavio sada pa cemo videti kako ce raditi,nisam ih dosad rasklapao a brat razbucao pa mu stao mozak nezna da vrati tj.zaboravio je...Stevo ako su originalni ventili, ne možeš ih postaviti drugačije jer je takvo konstrukcijsko rešenje, bar na ovim 50 litarskim pumpama.
Ako kreneš logikom shvatićeš da donja 2 ventila zatvaraju povrat tečnosti u bure, a gornja 2 zatvaraju povrat u pumpu
Koji nosač pukne?Pidikanac ako planiras neku malu kao sto i ja planiram od 440l onda zaboravi triplex,to mi je rekao decko koji je prodavac agromehanike jer sam je razgledao sa drugarom koji zna prodavca i kaze da krila nisu predvidjena za triplex,pa cesto dodje do pucanja samog nosaca u transportu.
Jbg mi radimo zemlju iz hobija pa imamo kad da menjamo dizne.
Slab je matematicar, sto ne vodi markirantaEvo moj komšija kad god je sezona prskanja uvek hoće da se menjamo čovek se bukvalno gubi po njivi!!
Nosac dizni ona budza.Koji nosač pukne?