Prskalica kolica

banjala

Novajlija
Učlanjen(a)
25 Jan 2018
Poruka
23
U potrazi sam za nekom prskalicom ovog tipa. Imam voćnjak i mali vinograd sve zajedno oko 50 ari. Šta mislite o ovoj prskalici? Molim za savete i preporuke.

U potrazi sam za nekom prskalicom ovog tipa. Imam voćnjak i mali vinograd sve zajedno oko 50 ari. Šta mislite o ovoj prskalici? Molim za savete i preporuke.
Ovakva prskalica ti zavrsava posao za neke manje povrsine fenomenalna je ali dali ces moci da je nadjes za 400 eura to je sad pitanje .U woby house sam gledao oni imaju izuzetno dobre i najbolje cene ali mislim da je ona preko 65 000 mozda i preko 70 000 .To je ako pricamo o novoj prskalici a dali mozes da dobijes neki povracaj novca preko subvencija raspitaj se mislim da mozes .

Zelena od 100l je oko 45000 din, a bela 50l je 28000 din nova tamo. Zanima me da li to vredi kao masina

I ja sam isto razmišljao pošto će mi trebati (za sad odradjuje posao i stockerova od 15l), ali za te prskalice obavezno moraš imati pomoćnika za crevo, a i poželjno je da bude ravan teren... Zato se još uvek dvoumim između toga i nekog ledjnog atomizera, koji pak ima težinu kao manu... Teška odluka za nas hobi voćare (do 50ari).

Nazad
Vrh