cicimoric
Član
Jel se to odnosi na sve ili samo na one koji imaju registrovano gazdinstvo? Posto cini mi se da sam negde procitao da se gubi pravo na subvencije naredne 2-3 godine. Jel ima jos neka kazna novcana?
do 500.000 din, slovima pola miliona
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel se to odnosi na sve ili samo na one koji imaju registrovano gazdinstvo? Posto cini mi se da sam negde procitao da se gubi pravo na subvencije naredne 2-3 godine. Jel ima jos neka kazna novcana?

Jos jedno pitanje, sta ako taj vozac kamiona na primer putuje iz Grcke za Srbiju I sipa gorivo negde u Makedoniji? Kad ga testiraju nasi, sta ce reci? Gorivo je iz Makedonije? Stvarno ne razumem.Cuo sam da su u susednom selu radili proveru,ali sam isto cuo kako su jednom vozacu kamiona iz Srbije u Sloveniji naplatili veliku kaznu jer gorivo nije odgovaralo standardu a covek sipao na nasim pumpama.
Jos jedno pitanje, sta ako taj vozac kamiona na primer putuje iz Grcke za Srbiju I sipa gorivo negde u Makedoniji? Kad ga testiraju nasi, sta ce reci? Gorivo je iz Makedonije? Stvarno ne razumem.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Potrebna je veca kolicina goriva zbog procentualnog odnosa, odmeris sa spricemMarker ima svoju koncentraciju u procentima.Možda ga možeš kupiti ali koliko da ga naspeš a da to bude po ps-u?!
Marker ima svoju koncentraciju u procentima.Možda ga možeš kupiti ali koliko da ga naspeš a da to bude po ps-u?!
.