Majstor Gera
Član
Ni zaglavlje, ni potpis, ni pečat...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako se nešto ne promeni lično ću u roku od 10 do 15 dana pozvati sve proizvođače da ne idu u berbu, jer nema svrhe, ako ne oberemo koštaće i nas, ali će još više koštati hladnjačare jer neće imati šta da otkupe – ističe Radojičić, iz Udruženja Vilamet.
Ovo će biti treća uzastopna godina u kojoj je jako loš rod, zbog kiše i snega biće na nivou od 30.000 tona, što je duplo manje nego prošle godine. Međutim, ništa bolje nije prošla malina ni u Čileu gde je u prvoj od dve berbi rod bio 34.000 tona, dok su Poljaci doživeli krah. I u takvoj situaciji kada maline nema na tržištu dovoljno, oni nude cenu od 100 dinara, što je nezamislivo – napominje Milan Radojičić.
@Miloica
A hladnjace ......................... dve godine i one rade u minusu, prosla godina ih je podobro kostala..................................
@Srb1n
Ja bas volim i uzivam kada vi sebe proglasite za strucnjaka a osnovne stvari ne znate i mesate ali dobro, svako ima pravo na svoje misljenje.
Sve podatke koristim sa Agencije za Privredne Registre.
Problem veliki kod vas je da vi ne razlikujete ukupne prihode od neto dobiti. Prihodi su promet svih roba i usluga u toku jedne godine a Dobit je u stvari ono sto se zaradilo... Tako da nema govora niti smisla govoriti o nekih 300.000€ kad je za npr 2017 preduzece iskazalo dobit od 1,388.000dinara... Osnovne stvari kad naucite mozete slobodno ponovo da mi pisete. To pise ovde u finansijskom izvestaju koji vi ocito ne znate da tumacite jer ne razlikujete cak ni neke osnovne stvari...
https://postimg.cc/svGtPGcN/7884113f
@brka45
Ako celo selo godinama ima iste probleme a pri tome nece da prihvate da probaju nesto drugacije od nekoga ko je video malo vise od toga sela... Da li su onda ti u tom selu pametni ili ??? Mislite li da ce se problemi resiti od sami od sebe???
@Srb1n
Sami ste za sebe napisali da ste ''glupi i nepismeni'' a to ste svojim gornjim postom i dokazali.
@Srb1n
Dzaba se vadite, sada pominjete nekih 6miliona a u prvom postu ste pricali o zaradi od 300.000eura. Kako se ta zarada izgubi odjednom?
Nemojte @Srb1n ako ne poznajete materiju da se mesate. Subvencija od 6miliona dinara je smesna a mogao je svako da je dobije po raznim osnovama.
Ja nista da ne pisem vi sami tonete...
A sve je pocelo kad je neko hteo da dokaze da Ledena ima monopol na malini a firma uopste ne spada u red nasih vecih izvoznika.
Ne branim nikoga samo hocu da pokazem koliko je smesna tvrdnja da jedna firma sa milion eura prometa u 2017 odredjuje cenu maline
Vidim da nisam jedini koji uci, bravo bravo, najzad si naucio da se ne pise "realiti".@Srb1n treba da ucite, da se manete rijalitija a drzite cinjenica i da prestanete da javne licnosti ''blatite'' zarad nekog spektakla
Jasno mi je zasto proizvodjaci ne mogi da rese svoje probleme. Proizvodjacima nedostaju ljudi, oni koji znaju posao, oni koji razlikuju PRIHOD od dobiti itd, oni koji su umrezeni i povezani koji barataju cinjenicama.
@olalija
Zasto da gasim? Probajte da druge ljude ne omalovazavate, uzivajte, dan je prelep.
Krenulo je![]()
Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока