Sad ce da traze malinu nece da pitaju za cenu.
Iz tvojih usta u bozije usi kolega

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sad ce da traze malinu nece da pitaju za cenu.
Zadnja informacija rolend na carini 3.3€ ima zarade i to velike. Nema maline drugari, sve price im padaju u vodu. Sad ce da traze malinu nece da pitaju za cenu.
Druze,koliko si siguran za ove informacije?JA imam drugacije informacije koje su jako pesimisticne.U svakom slucaju,ostaje da se nadamo da je tako kako kazes![]()
Imam informacije da su stranci ponudili bezobrazno niske cene nasim izvoznicima,sto ne mora da bude tacno,ali je zabrinjavajuce....@ Ariljac80
Kakve informacije imate kolega?
Ima logike,mada je moje ocekivanje da ce biti pomeranja cena.Neko nepisano pravilo za formiranje cene rolenda je 80 centi veca cena od cene sveze,pa ako je sveza placena 1evro,logicki se zakljucuje da ce stranci ponuditi 1,8 evra za rolend,ali tu sada nastupa prica ponude i potraznje koja moze da promeni racunicu....U isto vreme ne moze se poreci da neki izvoznici imaju ugovorenu malinu po dosta dobrim cenama koje se krecu u rasponu od 2.5 - 3 evra,ali to nije slucaj sa ostalima....P.S da se nadovezem na to da dajem netacne informacije,ja nigde nisam napisao ni jednu neistinu,iznosim svoje misljenje i to je to.....@Ariljac80
Stranci nude jako niske cene, zato sto znaju koliko su nase hladnjace platile svezu malinu. A imaju sada maline dosta u ponudi , dosta jeftinije, Bosna, Kosovo, deo Srbije gde je sveza u proseku placena ispod 120 din. , sve oni to znaju i zato nude toliko koliko nude.
@IvanVB
Dokumentovao sam puno puta ovde na forumu, ali je ocigledno da velika vecina ovde voli lepe price da cuje i voli da veruje u teorije zavere, ja necu srecu da im kvarim.
@Ariljac80
Stranci nude jako niske cene, zato sto znaju koliko su nase hladnjace platile svezu malinu. A imaju sada maline dosta u ponudi , dosta jeftinije, Bosna, Kosovo, deo Srbije gde je sveza u proseku placena ispod 120 din. , sve oni to znaju i zato nude toliko koliko nude.
@IvanVB
Dokumentovao sam puno puta ovde na forumu, ali je ocigledno da velika vecina ovde voli lepe price da cuje i voli da veruje u teorije zavere, ja necu srecu da im kvarim.
@slavisa0101
Nemam potrebu da se vama dokazujem niti da odgovaram na nisacim izazvane provokacije sa vase strane. Vise bih voleo da od vas cujem nesto konstruktivno, neki predlog, ideju , resenje...
@Mikser989
Morate procitati moje postove od pocetka da bi vam bilo jasnije.