Samo pokušavam da realno prezentujem dešavanja. A što se politicara tiče, pored predstavnika vlasti i opozicija ima ulogu u politickom životu, kao i odgovornast za činjenje, odnosno nečinjenje. Nešto nisam primetio da su se nešto posebno uzbubili zbog ovih dešavanja, a to mnogo govori
-Desavanja....? ni seljacka stranka (novoformirana ) da se bar oglasi...?
Al svi su oni svesni cinjenice .. da ova vlast ce da vlada duzi niz god, Za sludece izbore obezbedili su dovoljno glas...? Tako sto su nekima medu nama dali bespovratna sredstva,povoljne kredite,bezpovratne kredite,subvencije,nekom 2-i vise junica,nekom za ogledne parcele besplatno sve sto je potrebno seme i ost., nekima za sadnju duvana,nekom za podizanje vocnjaka i sl.,nekima za zaposljavanje novih radnih mesta, za neke izmisle se radna mesta (kao savetnik >ministru 2-6 ,ili u JPK za naplatu parkinga ..i sl ) ....... i dosta sl. GLUPOSTI
Svi oni koi su dobili nesto od gore navedenog imaju obavezu da medu nama u svojim familijama i komsiluku obezbede odreden br. glasova....?
Svima da daju ...e pa nema za sve ...a i stobi dali svima vec samo onoliko ....
Znajuci za sva ova desavanja ... ja vise i ne krivim ni vlast ni hladnjacare,otkupljivace,svercere,nadri lekare,...klanicare,mlekare........ni opoziciju koja zeli da zadrzi svoj status..... VAC SMO SVI MI KRIVI
Imali neko kakav predlog kako sva ova desavanja da dovedemo u RAZUMNO
Mislim da krivce treba traziti medu nama i snjima se ako je moguce na fin nacin obracunati...... a ne u BG.