Kulagic1509
Član

Evo da se mozes orjentisati...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ispikiran danas paradajz.Sada neka se hvata i raste.Do 20 tog marta neka uziva..
@dzionik
Meni je ovo malo smesno ali....... ja se uklapam u zelenu zonu pa cu ispostovati magiju.
U svakom slucaju ne moze skoditi....... a sto ne skodi to pomaze.
Izvini za salu ali nisam mogao da odolim
@dzionik
Ja kada krecem sadnju rasad uzimam redom.Uvek ali uvek je prvi posadjeni plastenik bolji i to bolji bas primetno.
Sadnja mi traje bar 5 dana, onako porodicno i polako na tenane.
Kada dodje do berbe nema neke razlike, ako i ima to je neprimetno ....... nema tu neke razlike.
Mozda na biljke ima uticaja mesec ali sta sve ima uticaja ne moze covek sve ni ispratiti.
Znam da verovatno većina ne veruje u ove stvari ali probajte da sejete i sadite u skladu sa astrologijom-mesecom, ništa vas ne košta da probate.
http://www.bunkahle.com/astrolog/mocal.cgi
Treba kliknuti na sideritni u vrhu strane. Pogodni datumi za sadnju su podvučeni zelenom trakom su od 7 do 24 marta. S tim što postoje pogodni dani za sejanje biljaka koje se koriste za list, koren, plod ili cvet, imate legendu na dnu strane.
@dzionik
Ja kada krecem sadnju rasad uzimam redom.Uvek ali uvek je prvi posadjeni plastenik bolji i to bolji bas primetno.
Sadnja mi traje bar 5 dana, onako porodicno i polako na tenane.
Kada dodje do berbe nema neke razlike, ako i ima to je neprimetno ....... nema tu neke razlike.
Mozda na biljke ima uticaja mesec ali sta sve ima uticaja ne moze covek sve ni ispratiti.