Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa što onda trpaš i savetuješ antibiotik kad ima dobre alternative?
Slazem se sa vama u vezi antibiotika ali ja sam tako izlecio moju papriku pre dve godine. Kasumin je isto sto i ona mesavina sto sam naveo u postu gore. Bakteriozna plamenjaca tj simptomi su fleke na listu i vremenom list pocinje da zuti i opada, javlje se na pojedinim biljkama i brzo se siri. Ponavljam dva puta sam imao taj problem. Prvi put sam ga izlecio kasuminom a drugi put onom mesavinom.
Dobar preparat za bakteriozu je Champ. Na bazi bakra je i dobro radi posao.
I nemoj da si bezobrazan![]()
Да ли се могу сва семена потапати у овај раствор а не само семена паприке? Мислим на семена у својој репродукцији.Ja sam isto potapo sjeme paprike u rastvor 2% kaustične sode u trajanju od 20min.
kreni sa malo dogodine pa uvećavaj svake godine. Najbitnije je da radiš pošteno, barem ja tako mislim, i onda će sve polako krenuti.Hteo bih da zapocnem proizvodnju rasade paradajiza i paprike. Totalni sam pocenik,mnogi mi pricaju da tu nema zarade.. Radio bih samo za prodaju rasadu ne za sebe. Da li se isplati,kako da krenem,sta da radim? Sta mislite?