Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@baneboss75 iz 66 direktno rasadjujesh
Ja kad u čaše pikiram kotiledoni tek toliko da su malo iznad zemlje tako svu rasadu radim....I koliko da kotiledoni vire iznad zemlje kad pikiram u čaše
Može li se paprika ako kontejner ima 72 rupe umesto 66 direktno rasadjivati u polje bez pikiranja u ćaše. Zavisi li to od vrste paprike ili čega već.
Može i iz kontejnera i sa 104rupe,samo češće zalivanje i prihrana...Ja kad u čaše pikiram kotiledoni tek toliko da su malo iznad zemlje tako svu rasadu radim.
Možda malo bude izdužena ali paprika sa 72 rupe može direktno u polje.
Sorta je Brilliant i Mitos od ZKI-a, sutra ide i prva prihrana sa Kristalonom 13-40-13 i meni je boja čudna a i nije me bilo 5 dana pa rasada nije prozračivana prvi listovi su baš jako zeleni neznam dali je do sorte prvi puta ZKI sadim pa nemogu ništa konkretnije reći možda neko ko je sadio ove sorte više zna dali je do sorte ili nečeg drugog.Odlično izgleda Batman samo mi je nešto čudna boja? Koja je to sorta?
Rasad lepo izgleda.Imam par pitanja........zar nije mnogo 70 dana drzati rasad i zasto prihranjivanje sa fosfornim djubrivom,sta mislis da ces dobiti stim?
Šta kažete na moju papriku, bila je presađena u čaše dok je bila jako mala.
Moja paprika polako napreduje krajem 3 mjeseca ide pod foliju tako da će rasada u to vrijeme biti idealno razvijene za sadnju.
Od sijanja do sadnje biti će joj oko 70 dana, par dana gore dole.
![]()
![]()