indoor
Član
Jagodice i ja rasadjujem u chetvrtak. nek nam je Bog u pomoci 
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa dobar je paradajiz ali za nijansu je bolji esembl,pa sam se odlucio samo za njega.....
Ovo je treca godina i za ove predhodne dve uvek je konstatno dobar....
Pa sta reci.....da mi se nesvidja odavno bi napustio moje plastenike....Dobar paradajiz,snazna biljka,dobro podnosi oplodnju(pogotovo hormone),kratke internodije,ja sam ga gajio na 3+2 roda...Ranostasan je uniformisano zrenje...netrazi neku posebnu paznju i negu....@Topaloviću molio bi te pošto ti to nije prva godina da sadiš esemble, (znači da imaš iskustvo sa njim) da mi kažeš nešto više o tom paradajzu. Dali je dovoljno tvrd za centre, koliko spratova si radio, koliko je brz odnosno rani i na koliko grana si ga radio i kako podnosi temperature. Puno pitanja, sve me zanima zato što početkom šestog namjeravam sadit esemble kao drugu kulturu u plasteniku.
Zahvaljujem,
15 mart i nije tako kritichan. mene vishe brine 17-i. no ja sam juche svoju papriku izneo u plastenike. pa shta Bog da.I kod nas najavljuju od sledeće srede , i mene to brine dal da ih stavim u plastenik
http://www.weather2umbrella.com/sr/vremenska-prognoza-becej/eta/11/1924219/0/meteogram
Juče sam ih stavio-proređao i u garaži.
![]()
digao sam ih proshle godine. zemlja je topla. juche rasadio i danas lepo sunce krenulo. milina. proshle godine sam rasadio 19 marta i ispalo je ok. sada mi rasad velik, jer su topliji dani i idem na rizik. plastenik mi ima samo jednu foliju od 150 mikrona. po paprici sam razvukao tunel i preko agril od 19 grama, a za nuzhdu udaricu i josh jedna agril, pa shta bog da. izneo sam oko 20 000 i ostavio sam negde oko 12000 za 10 dana u sluchaju da mi propadne. sejem Blondy i proshel godien mi stigla 10 maja,a ako ove stigne josh 10 dana ranije, ima da udaram nogama u **greška. no videcemo@ Indor ovo je porano i za krastavac a pogotovo za papriku, jesuli to hladni plastenici.
znam za tu mogucnost, ali ja ih nemam i nisu mi ni potrebni za proizvodnju paprike. proshle godine sam imao odlichnu papriku bez mikrorasprskivacha. mislim da ni ove godine nece biti problema.ja sam prosle godine sacuvao paradajz sa mikrorasprkivacima i vredelo je znaci kad zahladni ukljuci se voda i do jutra se ne gasi.