boban78
Član
Ako imate trziste samo naprijed , koliko idu po kg islim ocisceni , ovdje su neki iz restorana nudili da tokom sezone placaju 10 e za kunica preko 1 kg do 1,5 kg ja mislim da je to odlicna cijena za one koji imaju vecu kolicinu ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Auuu zorke 700 dinara ko da im je detelina sva sa četri lista,a zečije meso komentari pare se sa mačkama te nejedem pacove kao pare se sa pacovima jedu samo svinjetinu i samo ih tuku srčke i završe u kamenici.Slabo se ceni kunicije meso ja recimo sve kupujem imam kunica za svoje potrebe i jos uspem nesto prodati ocisceno naravno.Sto rece neko ovde nisu ljudi navikli na ovo meso nego samo svinja i nista drugo osim svinje.E i ovo da dodam bala detelina kosta 700dinara danas pazario.
Tako je kolega.Kunic cak ne moze da se ukrsti ni sa divljim zecom a nekmoli sa mackom.To sam procitao u ZOV~u.Divlji zec koti mladunce sa dlakom,koji posle sat vremena skakucu za majkom dok kunic kao sto je svima poznato koti se ugnezdu od dlake,slep i izlazi iz brloga tek za 20~tak dana.Crnomarkovicu susna godina bila zato je i tolika cena deteline a do pre 2 ili 3 meseca sam balu placo 500din.A to sto pricaju da se pare sa mackama ili pacovima je cista glupost pa do sad bi se okotio zec koji mjauce i koji ima repinu od pola metra.