Problemi u radu Poljoinfo foruma

Aplikaciju sam preuzeo na vasem sajtu jer nije dostupna na Google Play prodavnici, kada sam pokrenuo aplikaciju zeleci da se ulogujem u tom momentu je stigao verifikacioni broj od strane Mobilelink +381800301126 support@klubznanja.com da bismo videli ispod mesta gde se unosi kod upozorenje da ce se naplacivati 199 dinara nedeljno. Iasli smo iz toga i ponudjeno je da se ulogujem sa korisnickim imenom i sifrom, sto sam i ucinio. Nakon cega sam ostao ulogovan na aplikaciji i sve radi normalno.

Ево је плеј продавници Tapatalk 200.000 + forums. Баш овако како сам написао. Плаћа се претплата да не би имали рекламе. Али натавно не мора, ради и без тога. Још пише да су трансакције у апликацији од 99 динара до 7999, то су све разне претплате.
И ништа друго.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Opet blokira...
Otvaranje bilo koje stranice traje čitavu večnost....
Gotovo nemoguće otvoriti "Obaveštenja" u kontrolnom panelu....
Izbacuje , posle pola minuta, "Page could not be loaded"....
Tako i za ostalo....

Od pre neki dan pocelo ovako da zeza ,nekad proradi posle jednog,dva osvezavanja stranice,nekad cekam duze vreme ....Probao sa drugim pretrazivacima ,isto ,inace Chrome koristim.
Ovo opet krenulo od danas,nekad radi ,nekad ovo izbaci ...Inace opet isto ,nebitno mobilni,komp,nebitno koji browser koristim,jel sam ulogovan ili nisam,jel sam brisao cookies ili ne,uvek isto,ili radi ili ne radi.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh