Problemi u radu Poljoinfo foruma

Zašto forum ''zaboravlja'' dokle sam došao sa temema koje pratim?
Znači temu koju redovno čitam , i u njoj se pojavi novi post kada kliknem na temu dodjem na prvu stranicu teme a ne na prvi nepročitani post.
 
Poštoji problem ukoliko se u URL adresi nalaze slova čćšđž ili чћшђжљњ. Za sad nemamo rešenje za to, jedino da se teme zaprate i da se informacija o novim porukama dobija u Kontrol panelu.
 
Prvo se klikne na avatar u gornjem desnom delu foruma, gde piše korisničko ime, pa kada se otvori dodatni panel klikne se na potpis



Ovo za praćenje teme ć uvideti malo bolje sutra
 
Ako mozete meni nepismenome da objasnite korak po korak . . .

naime , dobijam ovakav prikaz kad kliknem na avatar

poljo.jpg
 
Možda je taj kolega objavio post pa je naknadno shvatio da je bolje bez njega ili je zabunom duplirao post. Mislim da se u tom slučaju ne može obrisati, nego samo zamijeniti tekst (u njegovom slučaju točkicama).
 
Имам проблем са тапатоком и кад идем на пољоинфо преко Chrome-а не видим слике, а тапаток не учитава. Остале апликације које користим преко интернета нормално раде. Обавештења нормално стижу само не могу да их отворим. Јел има још неко овај проблем?
 
Ej meni nije hteo od jutros pa ja ažurirao telefon obrisao tapatolk opet instalirao i koješta

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
 
Da li neko zna sta je sa temom o tretiranju semenskog kukuruza, ponco i ostala sredstva.....?
Ne mogu da je nadjem nigde?
 
Ni ja ne mogu da otvorim....
Pronašao preko google-a Temu, "Poncho i ostala sredstva za tretiranje semena", ali kada pokušam da je otvorim, dobijem odgovor: Ups! Naleteli smo na neke probleme.Vi nemate dozvolu da pogledate ovu stranicu ili izvršite ovu radnju.
 
To znaci, da je tu, ali je niko od clanova ne moze videti tako?
Ajde, ako neko zeli, neka mi pusti na pm , koliko ide tog sredstva za tretman semena (kukuruza i suncokreta) protiv nadzemnih stetocina, prvenstveno pipe, samo mi to treba, nisam zapisao jer je tema uvek bila na forumu. Unapred zahvalan
 
Nazad
Vrh