Problemi u radu Poljoinfo foruma

Dobrodol.
jesi li pokušao screenshot prvo staviti na neki servis za slike, a onda link do slike na tom servisu. Meni na računalu radi normalno, mobitel ne koristim za to. Dakle, ako možeš postaviti ostale slike, onda na opisani način nebi trebalo biti nikakvih problema i sa screenshotom u .jpg formatu.
 
Ma naravno...
Koristim Postimage.org, i do pre prelaska na novi interfejs Foruma, funkcionisalo je besprekorno...
90% slučajeva gde postavljam slike, koristim kompjuter, NE tablet, a pogotovo NE mobilni telefon...
 
Kao sto su i pre mene pisali ljudi. Ono dugme da odmah ide na neprocitane poruke u pracenim temama da se vrati. Na ovom se slalazim ali mi treba vise klikova i mnogo vise vremena samim tim.
 
Samo klikneš na temu i odmah ideš na prvi nepročitan post.

Meni je do juce ovo lepo funkcionirao,kad kliknem na zadnji post u temi otvarao mi zadnji neprocitani post, ali danas mi otvara na zadnji napisani post a ne na onaj koji mi je neprocitan.Nista nisam promenio u opcije ali danas mi se desava ovo.
 
Jedno pitanje, koristim operu , a koristio sam je i za stari forum.
Kad kliknem na neku temu otvori mi zadnju stranicu te teme, a kada kliknem na neku drugu temu otvori mi sam pocetak te teme, dakle prvu stranicu.
Da li to ima veze sa pisanjem u tim temama, mozda nisam pisao u nekima. Koliko se secam sa starim forumom, kada god sam kliknuo na neku temu otvarala se zadnja stranica
 
Ne znam da li je do Opere, ali meni se dešava isto i sa Mozilom. Ali mislim da nije greška u pitanju. Klik na naslov teme te vodi na prvu poruku označenu sa "novo". U slučaju tema koje nisi uopšte otvarao nakon prelaska foruma na novu platformu, forum obeležava sve postove od otvaranja teme kao nove, pa te zato preusmerava na početnu stranicu. Kad jednom otvoriš tu temu, posle te klik na naslov vodi na prvi post sa oznakom "novo", ali sad sa "novo" budu obeleženi samo postovi nakon poslednjeg pročitanog posta. Dakle, na početnu stranicu te forum vodi prilikom prvog otvaranja teme na novoj platformi foruma, dok kod tema koje su već otvarane te vodi na prvi nepročitani post.
 
Ne mogu da pošaljem privatnu poruku:
d7b0a74bf3741d6bdf8b584d8a96a421.jpg
 
Da li još neko ima problem sa slanjem privatnih poruka preko tapatalka ?
 
Sta se dogadja? Kada otvorim Poljoinfo prvo pola stranice reklame, a u temama iskacu oglasi izmedju postova.
 
Nazad
Vrh