smiljan123
Član
Ovo kod mene pise prije nego sto stisnem ignorisanje......BETRUGERISCHE WEBSITE...Jebiga,ja ucio ruski pa nemam pojma sta pise...uglavnom mi se od jutros pocelo pojavljivat kad ocu uc na poljoinfo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Isto se i kod mene dešava. I na Operi i na Mozili. Nemam antivirus. Kliknuo sam na ignore i tako ušao na forum.
Sad radi kako treba.Uspeo sam ovako:
https://www.youtube.com/watch?v=HWvQndBcsQg
Sve je manje ljudi na forumu,uplašili se pa se ne prijavljuju.Samo se javljamo mi hrabri(ludi).Ako izginemo i nešto nam se desi sa ovim virusom pa nas ne bude bilo na poljo forumu,odajte nam počast.Možete i neki memorila i skup organizovati u našu čast,popiti i po koje piće,okupiti se i govor održati.Saglasan sam da se memorijal zove "Memorijal Ace Noćajca i ostalih forumaša".Prvi gutljaj obavezno prospite na zemlju crnicu,
I to baš na današnji dan kada je pokojni Jaša Tomić sa ostalim deputatima iz Vojvodine u N.Sadu na skupštini proglasio prisajedinjenje Srema,Bačke,Banata i Baranje Kraljevini Srbiji.Ima tu dosta simbolike,kažem ja vama,a vi u to ne verujete!