Problemi sa paradajzom na otvorenom

novii

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
24 Jul 2007
Poruka
9.929
Malo sam pogledao po forumu, ima jedna tema za gajenje paradaza u plastenicima, ali ovo je problem na otvorenom, pa pokrećem novu temu.

Nije da kažem ništa spektakularno, ali jeste problem. Rasada čeri paradaza kupljena na pijaci, posađena i izgledala solidno. Nekon destak dana počela da tavori i sad već izgleda baš loše.

napravio sam par slika kako izgleda cela biljka, a i malo bliže da se vide listovi paradaza.

@novii - kada si ga rasadio ? Vidim da je mali pa zato pitam . Slike nisu bas najasnije i deluje mi da nisam imao takav paradajz . Imam i ja par strukova nacetih . Sutra slikam pa da vidis .

Malo sam pogledao po forumu, ima jedna tema za gajenje paradaza u plastenicima, ali ovo je problem na otvorenom, pa pokrećem novu temu.

Nije da kažem ništa spektakularno, ali jeste problem. Rasada čeri paradaza kupljena na pijaci, posađena i izgledala solidno. Nekon destak dana počela da tavori i sad već izgleda baš loše.

napravio sam par slika kako izgleda cela biljka, a i malo bliže da se vide listovi paradaza.

Kolika je PH zemljista,zatim kolicina fosfora itd.Daj analizu zemljista,a za sada odstrani te bolesne listove i ostavi samo one zdrave ako ih ima i za
pocetak iskljucivo sirovo mleko i voda 1 litar na 10 litara vode svakih tri do pet dana narednih mesec dana.

Nazad
Vrh