Sale
Član
Ljudi sve je to zamlacivanje ( bez uvrede ) dok ih ne potrujes mozes samo da sanjas da si ih se trajno resio .Ovo je proverena stvar . Sve sam probao i donosio kuglice iz Holandije koje ih teraju ( mirisom )posto je tamo zakon da nema trovanja i NISTA . Doneo iz Ceske neke neke vibro kocice koji se zabiju u zemlju 10 cm i preko baterija vibriraju na svakih 45 sekundi i tako ih teraju ( navodno je jedan kocic za 30-40 kvadrata ). Ja dosao posle par dana cuje se da kocic zvrnda a ona iskopala na metar od njega - i opet NISTA . Postavljao misolovke,sipao naftu,palio dimne bombe ( ima da se kupe u Merkuru ) . - i oper NISTA . Konstantno mi se pojavljivalo 50-60 iskopanih kucica. E posle mnogo izgubljenog vremena uputi me jadan prijatelj na coveka koji radi deratizaciju . Ako poznajete nekoga ko radi po mlinovima raspitajte se .Mlinovi su se ranijih ( sretnih ) godina svremena na vreme cistili o ZIZKA .Tako sto dodje ovlascena firma za Deratizacijuzatvori ceo mlin ( prozore,vrata,rupe ... ) postave kuglice koje u dodiru za vazduhom dime i izuzetno su otrovne ( cak i za coveka ali u nekim vecim kolicinama i maloj zatvorenoj prostoriji ). Ja sam te kuglice stavljao u rupe .Stavljao sam po 4-5 u jednu rupu ( ne u svaku ) .Oko te rupe u koju sam stavio koliko god rupa da ima na 2 metra u precniku ne stavljati nego zacepiti ( utabanaj zemlju ) da gas moze da se siri po kanalima .I tako celu povrsinu zarazenu .Ponovio sam jos samo jednom posle 20 dana i sada posle 2 godine po jedna ili dve se pojave po nekada ali definitivno nemam problema sa Krticama .
Po meni ovo je jedini nacin da se resi problem . Malo sam bio predugacak ali nadam se da sam nekome pomogao .
Po meni ovo je jedini nacin da se resi problem . Malo sam bio predugacak ali nadam se da sam nekome pomogao .