cika_jova
Član
супер , још ако телад буду женска
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Donner je bik rođen u Austriji, otac mu je Dionis,Donner kako se pokazao simentalac dobio sam zensku od njega?mlecnost me zanima cerki njegovih.lepa je ekstijerno...
Ne mogu da nadjem ni ja RESTER-ovu sliku, ali on je RESS-ov sin jednog od najkvalitetnijih bikova. Trebalo bi da bude dobarmoze li neko da mi kaze nesto o biku iz velike plane po imenu RESTER.nasao sam ga na njihovom sajtu ali ne mogu da mu vidim sliku ili je tamo nama i na razumem one karakteristike tamo sto pisu.kupio sam junicu(ima slika u RASE KRAVA)pre destak dana,osemenjena je sa tim bikom pa me zanima kakav je,a najvise kako izgleda????
Imam junicu od Weinmala fantasticna je krupna visoka ko bombonica 12 meseci ....... imoa sam musku telad od njega i prodavao komsiji on tovi bikove kad sam ih video posle 5-6 meseci zaprepastio sam se azdaje !!!!!!Nadam se da cu dobiti zensku telad. Jos mi niko nije odgovorio zna li se nesto o biku Weinmal i Hum?
Imao sam ja 2 teleta od HOCHROEN-a i nisu bili ama bas za nista. Lose su napredovali. To je incae nemacki bik sa prosecnim indeksima za mleko i meso, nista narocito..Da li neko zna sta o biku HOCHRHOEN HB B-375 kupio sam zensko tele od njega simentalac je u pitanju.
Nije vaaljdaa ) I mojoj junici od Weinmala je deda Repron ista je kao ona na slici vec sam rekao Moja ima malo izduzen nos ne moze da se uhvari sa onim naprimer ako bi se stavljalo....
---------- Poruka napisana u 20:59 ---------- Prethodna poruka je at 20:55 ----------
A babin otac je Rad
Au arandjelovic sad sam se bas razocarao al dobro sta da se radi.Imao sam ja 2 teleta od HOCHROEN-a i nisu bili ama bas za nista. Lose su napredovali. To je incae nemacki bik sa prosecnim indeksima za mleko i meso, nista narocito..