Prinove u našim štalama.

Koliko vidim, bice uskoro: profa uzeo bolovanje.





BETONIRA STALU, PROSIRUJE. :haha:

Sala mala, neka su korisne svima prinove i samo napred!
 
Hahahhaa, nema bolovanja, na dva fronta guram. Počeli smo nov objekat za krave, negde smo na 50% radova, kad budem išao kući slikam pa ću postaviti fotografije. Inače hvala na lepim željama za prinove.

Poslato sa JSN-L21 uz pomoć Tapatoka
 
Sesta devojcica za redom. :)
16k0tg9.jpg

6hi87d.jpg
 
Hvala profo. U planu je, u planu je, samo postoji dilema da li adaptacija objekta koji imam a koji moze da primi 11 muzara plus 11 junica/teladi, vezovi sa mogucnostu ispusta ili malo krupniji zalogaj i prilagodjavanje tog objekta i jednog trema za drzanje krava u slobodnom sistemu, a stare garaze u izmuziste.
 
Vidim da je korpa.Telad su bar po mom iskustvu uvek zdravija kada su u boksu,nego kada su vezani.Nego gledam kako ladno stanu u tom prostoru.Ja imam 2 boksa takva a nisam nikada probao da držim po 2 teleta.:ppozdrav:
 
Jutros prinova,otelila se junica sto smo kupili pre nepunih mesec dana,po recima gazde kada smo je uzeli trebala je biti u 7. mesecu steonosti,ocigledno je pogresio.

Majka crveno bela simentalka,a on crno beli...
 
I kod mene krenuo festival,neznam jel ovo tema ali dobro ,danas 3 ovce se ojagnjile jedna noćas,jedna prekodana i jedna sad oko 19 h,bilans 5 jaganjaca 1 muški,drugi blizanci pojma nemam šta i treći blizanci ženski.
 
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh