Prikolice za rasturanje stajskog đubriva

Nema na čemu.Ako trenutno nemaju pošaljete im uzorak i oni ga u kratkom vremenskom roku naprave.Povoljne su im cene.

Kači se na gornju poteznicu,
Matiću,nemam ja uzorak,kod mene su letve varene i malo malo pukne lanac tu gde je varen zato bi prepravio na šrafove

Ok mislio sam da je kupljena negde kod mene jer je bila na prodaju ovakva potpuno ista, a vec 20 dana je nevidjam, sto znaci da je prodata, pa sam mislio da si ti kupac.

Ima neki privatniku u sremu,ili blizoj okolini da pravi rezerne delove za majevicinu prikolicu od 4t? Puklo mi je jedno kuciste gde prolazi pogonska osovina od patosa i na istoj osovini ona(nazovimo je) glavcina sto povlaci lanac patosa?

Jel poseduje neko od clanova majevicinu djubretaru 4t nosivosti?? Ja sa mojom uopste nisam zadovoljan! A kupljena nova 2002 godine...:udri:

Znali neko gde se mogu kupiti vucne letve za prikolicu velger 4 tone sa 2 lanca,ja sam iskrivio 5,6 komada preskocio mi lanac na jednoj strani tako su se iskrivile da nema sanse da se isprave pa bi kupio nove ili dobre poolovne.
Stevo ako možete da uslikate letve i okačite slike na forum... Mislim da vam mogu pomoći.... Mogu se letve ispraviti. Naravno ako još uvek niste rešili problem.

Danas sam malo rasturo stajnjak sa svojom prikolicom , utovar sam vrsio sa prednjom utovarnom kasikom
2cp3ons.jpg
1oucmv.jpg
1oucmv.jpg
2irllk3.jpg

oko 4 evra kod njih izadje šraf sa pološkama i maticama,nisu ni hteli da mi šalju kažu to još niko nikad nije kupovao pa ni neuvoze

Nazad
Vrh