Prikolice za rasturanje stajskog đubriva

Ево поставио сам слике механизма моје приколице. Мало је мања слике (због лакшег отварања), али се надам да се довољно добро види. Дакле, тренутно где се налазе стрелице се не налази ништа. Да ли ту треба да се налазе "зуби?

Koliko treba da se se španuju lanci koji vukui đubar,odprilike koliko cm mogu da se odvoje od poda,dali znate nekoga ko prodaje te lance?

Koliko treba da se se španuju lanci koji vukui đubar,odprilike koliko cm mogu da se odvoje od poda,dali znate nekoga ko prodaje te lance?

nemoj ih gledati odpoda nego dole izpod prikolice tamo gde su slobodni ja imam welgerovu ispanujem. ix bas fest tek da malo drmaju da nisu prezadegnuti a lance ima ja mislim da se zovu putnik promet u petrovaradinu meni trebaju one letve za welgerovu prikolicu sto vuku djubre pa ako neko zna nek javi welgerka od 4 tone sa 2 lanca

Ja imam Tehnostrojevu prikolicu za rasturanje stajnjaka 4,2t sa 4 vertikalna valjka.Da li neko zna gde mogu nabaviti za nju osovinu koja tera cetiri vertikalna valjka??Nova moze i polovna!:sta:

Prikolica mi je ispod slame pa nisam lepo video.Pokrivila mi se osovina zadnja koja vuce podne lance.Da li neko zna gde to ima da se nadje i posto ??

@CVEJA Po iskrivila se na kraju? Uzmi materijal pa napravi ako ne mozes postojecu da ispravis.
Uradio bih to ali,neznam da li je osovina od obicnog gvodja ili je kaljena?

Prikolica mi je ispod slame pa nisam lepo video.Pokrivila mi se osovina zadnja koja vuce podne lance.Da li neko zna gde to ima da se nadje i posto ??

Ili ispravi ili uzmi svetlovučni materijal i nek ti strugar uradi za kajle.

Nije od obicnog sigurno jer bi se usukala tj zavrnula. A ako je slucajno i bila ti stavi malo ozbiljniju tj osovinski celik i pici. Druze moj nemoj ni da trazis negde osovine nego kupuj materijal i pravac kod strugara ako vec ne mozes stare da ispravis. Mada ne verujem da su toliko iskrivljene da se ne mogu ispraviti... Barem mi nismo imali takav slucaj sa tehnostrojkama.

ajmo ljudi da cujem savete, planiram ovih dana da nabavim prikolicu za rasturanje stajnjaka

uzeo bih sa horizontalnim valjcima da bi mogao da je iskoristim za silazu kada budem vukao,
e sad uglavnom je ruda iznad kardana , mada ima i onih sa rudom dole, a kardanom gore - sta je tu pametnije, inace sto se tice terena - sumadija brda i doline
planirano je da bude 4-5t nosivosti vukla bi je R60
i na kraju ako neko ima neki broj telefona da mi da od nekog ko uvozi - prodaje prikolice neka mi posalje na pp

prikolicu od 5 tona nemoj da pomisljas da kacis na rakovicu 60.moja je 5,5 tona i kad sam je natovario prednji tockovi se digli dok je jos stajala mada je imala i tegove.rakovica nije bila moja nego drugarova,nisam imao vremena da mu ja vozim a on navalio.pa sam na kraju morao

2628lc1.jpg

Moja od 4 tone oce nekad da uclovi 558 misli da nebi trebalo da uzimate vecu od 4 tone i obavezno tegovi na rakovicu

Pošto kupuješ polovno, teško imaš puno birat.

A ta klasa oko 4-5 tona ima obično kardan ispod rude.

kad je ruda iznad kardana jaci je traktor bar ja tako mislim nisam siguran 100 posto ali logicno

Nazad
Vrh