Prikolice za rasturanje stajskog đubriva

Jedno pitanje za vas sto ste remontovali prikolice,jel posle remonta to radi dobro kao i pre ili je bolje udavati odma pa traziti nesto drugo?

@Milan Lacarak zavisi od mnogo toga..... koliko je bila skrljana pre remonta, koliko si uložio u nju tj u remont, koliko će raditi posle remonta....
U principu ako sve odradiš, ne vidim zašto bi odmah bežao od nje i uzimao nešto drugo nepoznato, vrv isto tako (možda malo manje) skrljano.
Drugaru sam opravio staru kemperku iz 70-ih koja je izvučena iz otpada. Sve je bilo loše sem lanaca i lančanika. Doveli smo je u pristojno stanje a za njegove potrebe završava posao samo tako.
Ali imao sam i neku Češku u dvorištu koju nisam hteo-mogao osposobiti.... Užas na kvadrat....

Ne isplati se ozbiljan remont.Kvalitet delova je očajan, meko plastelin kvalitet.
Može da se nađe dobra iz uvoza samo treba preći dosta km i pogledati sve što ima u ponudi.

Ja i brat uzeli kircer 5 t tri reda lanaca za par godina po 200 prikolica razbaci popreko rotori samo spanuj lance i mazi rotore mislim da smo jedno skratili lance i zamenili lezajeve na rotorima da ne slazem do sad sigurno 1000 prikolica razbacilla placena 2700 e, e sad uz nju prosle godine uzmemo novu majevicu pa ce kircer da se proda samo cu reci sreca kircer nije prodan nista vise.

Gde bi mogao da nadjem kuciste lezaja horizontalnog gornjeg rotora(drzac rotora) za mengele prikolicu stajnjaka mengele es300vr?

Nazad
Vrh