Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jednom drugaru su radili, tako što su na ovaj malo poravnali zube na strugu i napravljen novi nazubljeni prsten koji je malo širi od ovog okaljen i u njega ubačen ovaj pa zavareno, to ga je koštalo oko 120e. Radi bolje nego fabrika. Ali i ovo se može popraviti brusilicom da izdrži još koju godinu
Isto to mi fali na jednoj SIP koju sklapam
Koliki je spoljni precnik na tom sa vicon-aIsto to mi fali na jednoj SIP koju sklapam
Razmisljam o ovom od VICON rasipaca
Ili neki zupcanik slicnih mera pa navarivanje i obrada brusilicom
Fali mi jos i zadnji T reduktor i komplet zadnja osovina trake patosa
Nabudzicemo nesto![]()
Послато са M2006C3MII помоћу Тапатока
Samo je nemoj pretovarati nikad,i ne dozvoliti da stajnjak zapinje za tu gornju gredu iznad rotora...da stanjak uvek lako klizi,i kad nema napora sačuvaće se i lanci,i biće manje glavobolje...Posto sam postao alergican na nase "trgovce" koji uvoze i koji misle da su popili svu pamet ovog sveta, resio sam da ih zaobidjem pri kupovini prikolice i odlucio se bas za Majevicu od domacina.
U jako dobrom je stanju, probao je, radi super.
Nadam se da je u maloj prednosti zbog rezervnih delova bar.
Za sad je u planu da razbaci do 70 tura u godini.
![]()
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
lanci moraju da budu atestirani za teret tj da imaju zig na prangi i mogu da traju i do 2000 tura ali mora da se pazi da budu pravilno zategnutiKad pomenu lance...
Ovde jedan iz sela kupio komplet remontovanu Mengele, oko 4t je nosivost, prosle jeseni razbacivali kod mene djubre, ujutru poceli lanci bili ok naspanovani, mozda za nijansu labavi.
Uvece kad smo zavrsili, (35 prikolica) neverovatno koliko su se istegli a nismo ni jednu natovarili da zapinje djubre za gredu.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Sada u proseku godisnje izvlaci oko 50-tak prikolica.@Dobrinčan Baća to se lepo opere, spakuje i u oglas.Prodaće se brzo uz neku prihvatljivu cenu jer se remont u kvalitetu ne isplati.
Zalivadiš je i polako u potragu za neku lepu iz uvoza, taman si poradio pa možeš da se vozaš do besvesti i tražiš.![]()