paorpaor
Član
Čemu tolika zurba oko prehrane ?
Pšenica još spava i minimalno je akthivna, još je hladno.
Pšenica još spava i minimalno je akthivna, još je hladno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ja mislim da je rano zato nisam ni prihranjivao ostale pšenice koje neke izgledaju dobro a neke solidno ova baš izgleda loše zato je dobila da joj slučajno ne zafali,sumnjam da je razlog PIVOT. Vidim da dosta njih na forumu piše da deo azota unosi u jesen kako na pšenicu tako i na uljanu repicu,gde je taj onda stigao?Sta cete dobiti ovako ranom prehranom. Aj mozda jeste februar, ali psenica nece iskoristiti taj azot jos, dok se ne uvremeni. Postoji realna opasnost da se dobar deo i izgubi.
Kod nas je to redovna pojava,nebi bio prvi put.Možeš ručno,ako traktor tone
Radio sam i jednom i dva puta i nisam primetio neku razliku u prinosu...Ciklon koji imam po malo ispusti djubriva na diskove koji razbacuju dok dodjem od mesta punjenja(od prikolice) do mesta gde ga ukljucim,sto znaci da tu gde ga ukljucim i baci vise.Na tim mestima mi je psenica posle djubrenja i do kraja bila najbolja.Zbog toga razmisljam da ove godine svu kolicinu razbacim odjednom.
Sta mislite,da li je to greska ili ne?
(djubrivo je KAN)