Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Isti slucaj i kad nas, pšenica dobila 2 prihranu 100 kg AN po kj, Ako ce trebati jos sa herbicidom ide ureaJa sam juče obavio drugu prihranu jer su najavili kišu a neću imati ni vremena da se više muvam oko nje. Deluje nekako izmučeno i gladno.
Mani me tih tvojih dr "disertacija",obican covek ce shvatiti sta sam hteo reci.Nije baš "bilo kako", bitno je rasporediti hranu po dubini zemljišta , a to se može postići samo zaoravanjem , eventualno tanjiranjem sa teškom tanjiračom.
Vidim na slici da čovek ima plug obrtač , zaključio sam da će da ore . Uostalom, jedina mašina koja prevrće,meša i drobi zemljište je plug.... kao alternativni sistem sam naveo tanjiranje ...jer ono delimično pomera i drobi i meša zemljište. Postoje još sistema ali oni su naučna fantastika za Srbiju.A šta ko ne ore , kako će on zaorati?