Dragojlo
Član
ali 1cm snega pod pritiskom od 20 bari 

znam samo da u 1kg snega ima vise azota nego u fertilove 3x15

znam samo da u 1kg snega ima vise azota nego u fertilove 3x15

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

Probace kada bude stegao jaci mraz a sneg bude plici. Probaj tecni Uan,to ti je topljena urea u amonijacnoj vodi,super je.srdjuanzorz je napisao(la):Cime prihranjujete psenicu preko lista? Ozbiljno pitam iako je lepa ova sala sa snegom,ja sam koristio wuxal super i nije lose,ali ako ima bolje sretstvo dajte iskustvo.![]()
Koliko košta preporučena doza za kj?pidikanac je napisao(la):ja ću probati EKOBUSTER2 nije skup pa ću videti ima li to efekta ili je samo rekla kazala neverujem nikome dok se sam ne uverim![]()

Probao sam i Zeolit ali ništa. Murtonik je 1998 imao velik i ozbiljan ogled na pšenici ali, ništa. Čak ni posle statističke obrade podataka. Nije mi jasno šta želite da postignete sa Slavolom, kada su u njemu zemljišne bakterije i kada bi trebao da stigne do zemljišta, kako bi bakterije omogućile pretvaranje nepristupačnih oblika elemenata u pristupačne za biljku. One to rade brže od hemijskih procesa u zemljištu koji zavise od vlage i temperature. Bakterije naseljavaju zonu oko korenovih dlačica koristeći izlučevine korena za svoj život. Nije mi jasno da onda folijarno biljka usvaja ovakvo hranivo.