Preuzimanje dokumentacije sa Poljoinfo foruma

novii

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
24 Jul 2007
Poruka
8.074
Lokacija
Apatin
Do sada je bila praksa da se pojedina dokumenta postavljaju na servere koji su nudili te usluge, pa da se na Poljoinfo forumu postavi link, preko koga su ostali članovi mogli da prezimaju ta dokumenta. Kako je u toku akcija pojedinih grupa, koje zarad svojih uskih interesa, ima oni koji ostaju imaju određena ograničenja.

Tako smo došli smo na ideju da na naš server postavimo određenu količinu tih dokumenata i na taj način omogućimo članovima lak pristup do njih.

Za početak smo odlučili da postavimo uputstva za održavanje poljomehanizacije i kataloge rezervnih delova našem jeziku. U nekom narednom periodu ćemo postaviti i dokumentaciju vezanu za ostale oblasti poljoprivrede. Sva dokumetacija se nalazi u PDF formatu.

Pošto je ceo sistem još u fazi testiranja, dokumentaciju mogu da skidaju samo članovi Poljoinfo foruma.

Posetioci koji nisu registrovani na forumu i članovi koji se nalaze u grupi "Predstavite se" trenutno ne mogu da skidaju dokumentaciju, tek nakon registracije i početka pisanja na forumu to će im biti dostupno.

Stranica za preuzimanje dokumentacije - Downloads
 

dman

Član
Učlanjen(a)
10 Maj 2010
Poruka
74
Lokacija
su
pozdrav, dugo nisam zalazio na forum i sad sam hteo nesto da skinem, medjutim, kada odem na stranicu za preuzimanje, dobijem gresku "The requested page could not be found. ". Da li je biblioteka ukinuta?
 

novii

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
24 Jul 2007
Poruka
8.074
Lokacija
Apatin
Prelaskom na novu skriptu foruma nema mogućnosti za postavljanje preuzimanje dokumentacije. Sve je sačuvano pa će se postaviti u nekom trenutku, a do tada javi mi na privatnu poruku šta te zanima paću proslediti.
 
Vrh