PRESTANAK VAKCINACIJE PROTIV KUGE

ak ne prije onda ce ukinuti kad pocnu pregovori s eunijom u poglavlju poljoprivreda, jer to im je prvi uvjet. kod nas je nedugo nakon prestanka izbila svinjska kuga, a onda je gamad ubijala sve sto ima i nema kugu jer im je kao glavni pokazatelj bio da svinja ima antitijela na KSK a to ima i druga generacija tj. odojci ako je krmaca bila cijepljena protiv KSK. jedino sto je dobro kod toga da se svinje moraju markirati samo ako izlaze van dvorista na prodaju ili su prodane a svatko sam markira a markice imaju broj gospodarstva pa tako odmah mogu saznati cije su svinje, putnice pisem isto sam samo mi veterinar mora izdati potvrdu da na gospodarstvu nije zabiljezena nijedna zarazna bolest.
 
Ovo je teme prestanak vakcinacije ali po svoj prilici nema ništa od toga do daljnjeg ..
Vakcinaciju su poskupeli sa 50 din/kom na 80 din/kom što je poskupljenje od 60% ::jako_besan::::jako_besan::
 
Već više od 5 god se spominje prestanak vakcinacije i obećava se uporno svako malo ali realno je da niko nije ni učinio ni korak u pravcu rešavanja tog problema. Ispada da ministarstvo poljoprivrede služi samo za prepucavanja oko subvencija i za određivanje visine kojekakvih naknadi.
 
ostaje moj kraj pod vakcinacijom sa jedne stane bicu bezbedan od kuge al sa druge strane ko ce kupiti moje svinje koje su vakcinisane ni jedna klanica koja bude izvozila
 
Zna se gde su,u Beogradu.Sumnjam da će se išta i ovaj put uraditi po pitanju prestanka vakcinacije.Zna se kome to ne odgovara.
 
Ukida se vakcinacija protiv kuge, a naisla Africka. Kazu da je situacija alarmantna posto za nju nema vakcine.
 
Zna se gde su,u Beogradu.
У, зајеб'о си се. Главне паре су изнете, у Београду је сића, за гориво, кафиће, старлете и сл.

- - - - - - - - - -

a naisla Africka. Kazu da je situacija alarmantna posto za nju nema vakcine.
Ћути, језик прегризо. Прво да крене неограничен извоз у Кину.
 
Nazad
Vrh