Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ko ga tero da čeprka po mojoj njivi!zx je napisao(la):Furadan nije repelent (ne odbija) već kao što neko reče I grupa otrova i godinama je zabranjen. Prodaje se isključivo na crno i ako te uhvati inspekcija najebaste i ti i onaj što ti proda. Poređenja radi, fazan ne stigne da rasčeprka drugo seme. Nema veze sa ispravnošću kukuruza već sa životnom sredinom. RAZMISLITE MALO I O TOME!
Ako si ga prodao , neće ga niko jesti?jovand je napisao(la):Pogotovo ako je za prodaju, a ne za jelo.
Furadan kupujem u poljoprivrednoj apoteci legalno sa fiskalnim racunom, a ovo sto si napisao da je zabranjen prvi put cujem.Sto se tice zivotne sredine imamo nadlezno ministarstvo pa nek oni misle o tome.zx je napisao(la):Furadan nije repelent (ne odbija) već kao što neko reče I grupa otrova i godinama je zabranjen. Prodaje se isključivo na crno i ako te uhvati inspekcija najebaste i ti i onaj što ti proda. Poređenja radi, fazan ne stigne da rasčeprka drugo seme. Nema veze sa ispravnošću kukuruza već sa životnom sredinom. RAZMISLITE MALO I O TOME!
To je bilo malcice ironicno s moje strane.zx je napisao(la):Ako si ga prodao , neće ga niko jesti?jovand je napisao(la):Pogotovo ako je za prodaju, a ne za jelo.
Ubija sve zivo sto gmize...kloki je napisao(la):u životu nisam tretirao seme ničim sličnim a uvek imam gubitke što od ptica što od bubica
dali furadan i slični otrovi ubijaju hrčke