Aca.Jevrem
Član
mislim da je 1 L oko 300 din, ali sada koliko zrna ima u 30 kg ne znam tacno
nisam merio dzak kukuruza nikada 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Niti jedno mikrobiološko gnojivo se ne može razmnožavati u čistoj vodi; potrebna je određena (najčešće, sterilna hranjiva podloga).Što se tiče razmnožavanja bakterija, sumnjam da se one razmnožavaju u čistoj vodi, mislim da im treba neka hrana, ali nisam stručan.
U HRV za sada nema Slavola za kupiti (iako se prema informacijama na njihovom WEB provelo jedno istraživanje u gnojidbi šečerne repe u HRV). Inače, upravo radim na prodaji jedne druge marke mikrobioloških preparata za HRV tržište (15 različitih preparata), a kako stvari stoje, Srbija je u planu 2012/2013 godine. No, o tom komercijalnom dijelu više na stranicama portala o gnojidbi.Bobostar, da li ima kod vas da se kupi Slavol? Da li si ga koristio?
Bez ikakve svađe; napraviti ćemo deal - "deda lala" meni 1 kg Salvola; ja "dedi lali" 1 kg Micoseeda Plus (valjda će proći na granici; stavim ga u kutiju kave). I idemo aplicirati (kod mene paprika; deda lala bira sam kulturu) i SLIKE na Forum.bobstar,sinko ne mudruj previše nego poslušajnas koji to radimo.Slavol jeste dobar samo se pridržavaj propisane primene.Pored njega
izuzetan je i Agrostemin.Njega upotrebljava skoro sav zapadni poljoprivredni svet.Opet bez mudrovanja.
Nisi ostavio jedan netretiran deo za kontrolu?