Šošara
Član
Mene zanima taksa za predaju zahteva da li je menjala cenu.I kada si placao harač,pre ili kada dobijes sredstva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni sve odradi maticna sluzba, ja neplacam takse, maticna sluba uzme svojih 20% kada pare legnu,oko toga neuzimaju nista viseMene zanima taksa za predaju zahteva da li je menjala cenu.I kada si placao harač,pre ili kada dobijes sredstva.
Znaci kako koja hoce tako i radi.Kod mene prvo traksa da se plati a kad legnu pare opet placanje.
Prosle godine taksa je bila 200 dinara po grlu a ove 500!!!
Ovako je bilo samo kurs marke i benzin 90.-ih.
- - - - - - - - - -
I jos nesto me interesuje,mora li iskljucivo maticna sluzba da preda zahtev ili to moze sam proizvodjac da uradi....kad mogu da popunim i predam: za zemlju, djubrivo i gorivo... mogu vala i za ovce. Nisam dzabe isao u skolu.
Ukoliko ste ovaj post napisali iz Austrije, Svajcarske ili tako neke DRZAVE koja nesto daje onda ok. Ukoliko ste ga napisali iz Srbije isto je o.k ukoliko vam se muz zove Marijan Risticevic. PozdravPoštovani ovčari, u ovoj temi se nije odavno pisalo, ali nadam se da će ipak neko da mi odgovori.
Naime muž je juče razgovarao sa nekim tipom iz selekcijske komisije za stoku i on mu je rekao da ove godine postoji neka subvencija, podsticaj, ili šta već za nabavku umatičenih ovaca za poljoprivrednike mlađe od 40 godina. Navodno, poljoprivrednikk bira rasu koju želi da gaji, da li želi da kupi u Srbiji ili da uveze....i za 10 umatičenih ovaca on plaća samo 500 evra, ostalo finansira "država"....
Naravno moj muž, sve lepo poverovao ali nije pitao o čemu se radi, već mi je dao zadatak da se raspitam....i meni od sinoć oči ispadaju po testaturi tražeći tako nešto, ali mi ne polazi od ruke.... Ima neko neku pistu?
Poštovani ovčari, u ovoj temi se nije odavno pisalo, ali nadam se da će ipak neko da mi odgovori.
Naime muž je juče razgovarao sa nekim tipom iz selekcijske komisije za stoku i on mu je rekao da ove godine postoji neka subvencija, podsticaj, ili šta već za nabavku umatičenih ovaca za poljoprivrednike mlađe od 40 godina. Navodno, poljoprivrednikk bira rasu koju želi da gaji, da li želi da kupi u Srbiji ili da uveze....i za 10 umatičenih ovaca on plaća samo 500 evra, ostalo finansira "država"....
Naravno moj muž, sve lepo poverovao ali nije pitao o čemu se radi, već mi je dao zadatak da se raspitam....i meni od sinoć oči ispadaju po testaturi tražeći tako nešto, ali mi ne polazi od ruke.... Ima neko neku pistu?
Bas stimulativno nama koji pokusavamo da zapatimo,ali da smo cekali subvencije vecinu stvari u zivotu ne bi uradili
Evo malo novosti kad je rec o subvencijama, ostvarile su se spekulacije o minimalnom broju od 30 grla kad je rec o ovcarstvu.![]()
Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока
Druze a gde si ti nasao ovu vest ?? Ja ne mogu da nadjem ?