Pregled poruka na forumu

novii

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
24 Jul 2007
Poruka
8.074
Lokacija
Apatin
Među mnogobrojnim mogućnostima koje postoje za registrovane članove, izdvoja se filtriranje poruka. Na Poljoinfo forumu se beleži vreme kad ste poslednji put bili ulogovani, tako da vam prilikom sledećeg prijavljivanja na forum prikaže obeleženo šta je napisano u međuvremenu.


Svaku temu možete da otvorite na dva načina, od prve napisane poruke ili da direktno odete na sam kraj prepiske pa vam se otvori poslednja poruka. Ukoliko se od vaše poslednje posete nešto pisalo u temama, biće prikazan i treći način za pristup temi, sa jednom malom okruglom ikonicom ispred naslova teme.
Kao što se vidi iz gornje slike, postoje tri načina da se otvori tema, radi pregleda.  1. • Prilikom klika na ovaj kružić, pokazaće vam se teme koje su napisane od vaše poslednje posete. Odmah će vam se otvoriti prvi nepročitani post, tako da bez obzira koliko je toga napisano dalje, možete jasno pratiti diskusiju.
  2. • Ukoliko kliknete na naslov teme, otvoriće vam se prvi napisani post u temi. Naslov teme se ispisuje podebljanim slovima, ukoliko je nešto novo napisano od vaše poslednje posete, ali to ne menja njegovu funkciju.
  3. • Sa malim ikonicama na desnoj strani se označava poslednji napisani post u temi, tako da kad se na nju klikne, bićete preusmereni na sam kraj teme, do poslednjeg posta. Na taj način možete odmah nastaviti sa pisanjem.
 
Vrh