Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Pozdrav svima, ja sam Edvin iz Bihaća. Forum pratim vec neko vrijeme i za svaku je pohvalu. Počeo sam se prvenstveno informisati o kunićarstvu i nakon izvijesnog vremena rekoh vrijeme je da se predstavim i ujedno zahvalim svim forumašima na izdvojenom vremenu i želji da podijele svoja iskustva svima nama, jer zaista ovoliko znanja na jednom mjestu je ne procijenjivo.
Pozdrav!
Ja sam Nesko iz opstine Zabalj i registrovao bih se radi informacija iz prve ruke od samoj poljoprivredi jer se trenutno "lomim" dali da se upustam u taj posao.
Posto sam video da ima dosta kvalitetnog znanja ovde, nisam mogao da odolim a da se ne registrujem.
Pozdrav svim forumašima, ja sam Vanja iz Subotice i zaintresovana sam za više tema. Za sada me intresuje najviše živinarstvo i gajenje koka nosilja ali ne u kavezima. Mnogo sam toga već saznala ovde od svih vas, ali tu sam da se družimo dokle god imamo želju da nešto saznamo.
Pozdrav svima.Zovem se Sanja.Suprug i ja krecemo sa kokama nosiljama-pilicima.Puno dobrih saveta smo ovde pronasli.Svaka cast za forum.Inace prvi forum u koji sam se registrovala pa ako negde budem gresila sto se tice pravila prihvatam sve kritike.
poz svim forumasima. iz Crne Gore sam, Boka Kotorska. amaterski se bavim raznim stvarima kad sam kod kuce jer puno putujem. volim vrtlarstvo, vocarstvo, pcelarstvo...zainteresovan za vise tema.
Poštovanje drage kolege farmeri i koleginice farmerke . Zovem se Miroslav I. Plavšić ml. imam 37 godina, srećno sam oženjen i otac dva sina za sada, živimo u selu Sivcu. I od pre nekog vremena supruga i ja smo doneli odluku da počnemo da se bavimo uzgojem rasnih koza konkretno uzgojem rase Francuska Alpina. I što se kaže krećemo ne od "0" nego nekoliko stepenika ispod "0" pošto tek treba da izgradimo objekat (štalu) i sve ostalo i da nabavimo za start jedno mini stado od 15-ak koza! Tako da bi nam dobro došao svaki savet od već postojećih farmera-kozara! Te ovom prilikom pozivam sve vas da pustite neki savet mada sam već dosta toga korisnog ovde pročitao! hvala Vam! E sad ja sam se već jednom predstavio na forumu al se baš nekontam u ova sokoćala pa sam opet evo to uradio !