Predstavite se.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

dr dragan

Član
Učlanjen(a)
27 Dec 2011
Poruka
579
Zdravo swima Red je da se i ja prestavim Bawim se stočarstvom i naravno ratarstvom,imam 28 grla rogate stoke obrađujem oko 40 hektara

Dancic, Ime Zlatko iz Nove Pazove, 1953 godine rodjen, omiljen spor pevanje, bavim se izradom primame i kedera za pecanje, inace sam diplomski ribar, zavrsio skolovanje u inostranstvu, e to je to :)

---------- Poruka napisana u 00:10 ---------- Prethodna poruka je at 00:09 ----------

Dancic, Ime Zlatko iz Nove Pazove, 1953 godine rodjen, omiljen sport pecanje, bavim se izradom primame i kedera za pecanje, inace sam diplomski ribar, zavrsio skolovanje u inostranstvu, e to je to :)

---------- Poruka napisana u 00:10 ---------- Prethodna poruka je at 00:10 ----------

trebo sam svetlo upalit na vreme i stavit naocare :)

zdravo svima koliko vas ima :osmeh: ja se zovem Nemanja dolazim iz Obrenovca.....registrovao sam se na ovaj forum,prvenstveno da se obavestim o nekim stvarima koje me interesuju.....inace poljoprivrednik sam kako kad,nije mi to primarno zanimanje,al mozda ce i biti :osmeh:

Zdr jas sam Darko iz Makedonije sad sam poceo da se bavim sa odgoj koka nosilja pa sam cuo za ovaj forum koj je zaista koristan i moze se nauciti puno togapozdrav svima na foruma

---------- Poruka napisana u 10:54 ---------- Prethodna poruka je at 10:48 ----------

zdravo svima

Pozdrav svima ! Ja sam Mileta iz Uzica, bavim se poljoprivredom,pa bih se uclanio na ovaj forum koji ima dosta dobrih stvari.

pozdrav,ja sam jelena iz nisa,planiram da se bavim poljoprivredom pa sam ovde kako bi se informisala i naravnoi uz vasu pomoc i zaradila ::novac::

Zdr jas sam Darko iz Makedonije sad sam poceo da se bavim sa odgoj koka nosilja pa sam cuo za ovaj forum koj je zaista koristan i moze se nauciti puno togapozdrav svima na foruma

---------- Poruka napisana u 10:54 ---------- Prethodna poruka je at 10:48 ----------

zdravo svima
Dobro nam došao:ppozdrav:!

---------- Poruka napisana u 12:04 ---------- Prethodna poruka je at 12:03 ----------

pozdrav,zovem se Djordje i volim poljoprivredu!
Dobro nam došao Djordje:ppozdrav:!

---------- Poruka napisana u 12:05 ---------- Prethodna poruka je at 12:04 ----------

pozdrav,ja sam jelena iz nisa,planiram da se bavim poljoprivredom pa sam ovde kako bi se informisala i naravnoi uz vasu pomoc i zaradila ::novac::[/QUOTE
Dobro nam došla Jeco i pozz u Nais:ppozdrav:!

---------- Poruka napisana u 12:06 ---------- Prethodna poruka je at 12:05 ----------

Pozdrav svima ! Ja sam Mileta iz Uzica, bavim se poljoprivredom,pa bih se uclanio na ovaj forum koji ima dosta dobrih stvari.
Pozz i dobro nam došao:ppozdrav:!

Pozdrav svima, ja sam Dusan iz Nisa diplomirani inzenjer fitomedicine koji zeli da menja iskustva sa svojim kolegama!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh