Prednji utovarivač i zadnji utovarivač (kašika)

• Začetnik teme misasumadianc
  • Datum pokretanja
Na prvoj slici se vidi da ne može više da je zatvori jer cilindar nije bio dobro namješten, a na drugoj je zatvorena maksimalno i od toga više ne može a i ne treba. I nisam napisao da je kašika proširena na nekih 165cm a bila je širine kao utovarivač, a proširena je od više komada lima.

Imam slican utovarivac, isto treba da resim otvaranje kasike inace je na sajlu bilo. Razmisljam da pravim mehanizam na foru makaza, onda moze manji klip, brze funkcionise otvaranje-zatvaranje.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Sta je "nivelator"?

On služi da kašiku, vile ili paletar uvek možeš da nivelišeš uz pomoć hidraulike, da budu ravni, ne ravni ili kako već situacija zahteva.

Jbg, sad ne znam da li si ozbiljan ili ne.
Bitno mi je da funkcionise, automatizovacemo se kad stigne nesto novije.

On služi da kašiku, vile ili paletar uvek možeš da nivelišeš uz pomoć hidraulike, da budu ravni, ne ravni ili kako već situacija zahteva.
To sam video kod ovih telehendlera po zadrugama,valjda je to ,neki djavo gore na vrhu strele koji se stalno ''klati'',pretpostavljam elektro hidraulicni,na taj nacin radi.Ali sigurno nije jeftino,za nas je ipak bolje obican mehanicki nivelator na principu zakrivljene sipke.

Na prvoj slici se vidi da ne može više da je zatvori jer cilindar nije bio dobro namješten, a na drugoj je zatvorena maksimalno i od toga više ne može a i ne treba. I nisam napisao da je kašika proširena na nekih 165cm a bila je širine kao utovarivač, a proširena je od više komada lima.
Jel ovo SIP utovarivac
Prosirio si postojecu kasiku ili pravio iznova?

Nasao sam da kazemo dobar utovarivac 2015 god povoljno. Ali nikako ne odgovara za moju seriju.

Hajde ovo sto je krivo nije problem da se isece i napravi novo...

Problem je sto kacenje neodgovara nikako,a nece da proda sasiju sa traktora. Ali jos veci problem je sto je kod mene raspon kacena 75 CM,a na ovom utovarivacu 105 cm.... Nisam siguran da l ibi se to moglo ikako nabudziti kod mene...

Nazad
Vrh