putin
Član
ловац лука па ти си геније,свака ти част.имаш ли можда комплет слику утоваривача и како си решио ауспух?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Utovarivac je onaj naj stariji od Fergusona od okruglih ceviловац лука па ти си геније,свака ти част.имаш ли можда комплет слику утоваривача и како си решио ауспух?
Jel ti stvarno misliš da mi ostali nebi znali to da koristimo?Nemam utovarivac,ali kad bi imao,ne bih ga sigurno koristio bez ovako neceg ,slicno kao dzojstiku ,lakse i brze upravljanje kasikom.Razvodnik je Bugarski ,bar koliko sam gledao po oglasima,takvih je najvise u prodaji ,stoga ako kasika trazi 2x dupla izvoda,znaci razvodnik sa 2 rucice ,on je oko 13k dinara,plus doplata za tu kao palicu/mehanicki dzojstik ,ne vise od 20-ak hiljada po meni.
http://hydraulic-center.eu/shop/hid...ucni-razvodnik/2p80-rucno-komandni-razvodnik/
Ili ovako,dzojstik u kabini,razvodnik negde dole van iste.
Mocno izgleda sa ovim zadnjim gumama.Jes mrcina, ovaj manekenise samo.
Nemam utovarivac,ali kad bi imao,ne bih ga sigurno koristio bez ovako neceg ,slicno kao dzojstiku ,lakse i brze upravljanje kasikom.Razvodnik je Bugarski ,bar koliko sam gledao po oglasima,takvih je najvise u prodaji ,stoga ako kasika trazi 2x dupla izvoda,znaci razvodnik sa 2 rucice ,on je oko 13k dinara,plus doplata za tu kao palicu/mehanicki dzojstik ,ne vise od 20-ak hiljada po meni.
http://hydraulic-center.eu/shop/hid...ucni-razvodnik/2p80-rucno-komandni-razvodnik/
Ili ovako,dzojstik u kabini,razvodnik negde dole van iste.
577 Ovaj ti je u komsiluku.Jel to 560 ?.
Ja sam sve pozicije isprobao i najvise mi lezi desno visoko, creva se gotovo i ne vide a ne smeta ulazenju i izlazenju. Oslonim lakat na blatobran i saku stavim preko obe palice. Korenom sake pomeram jednu a prstima drugu, jako zgodno.Све је ствар навике и онога што имаш. На свако управљање утоваривачом се навикне. Има ли неко последњи 549 и имт утоваривач? Како се показала та комбинација и одговара ли положај полуга за управљање утоваривачом кад су на левој страни и ниско?