milanbelarus920
Član
Hidraulika povezana na fabricku pomocnu pumpu...
Послато са TA-1033 уз помоћ Тапатока
Послато са TA-1033 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prolazi na 1 cm do auspuha... da,mi smo radili konzole,ostali samo klizaci od starih konzola,a ostalo smo pravili sve iznova...Svaka cast.
Imam u planu nesto slicno na jedan imt,da li je smetao auspuh..?Jeste li vi pravili konzolu?
Kolega iskreno nisam do sada to nikom radio,ovo sam stricu pakovao na utovarivac,reci cu ti koliko je materijala bilo,120e dva klipa,200e komplet creva od razvodnika do napred,i 70e profila,biksni,bolcnova...Koliko naplaćuješ izradu i ugradnju nivelatora?
JEL IMA NEKO KO JE UGRADIO PREDNJI UTORIVAC KOD RUSA 1025?
Zanima me ko ovde radi i koliko se krecu cene?
Firma AGRODIVO Novi Sad uvozi i ugradjuje poljske utovarivace Metal-Fach. Cena je valda oko izmedju 5 i 6000+pdv za golisav utovarivac sa montazom i posle prikljucke kupujes po zelji posto ima vise desetina komada razlicitih, spram potreba.
Petar je jak deran, njemu je to lako.Petre ono sto me interesuje u takvoj kombinaciji koliko snage je potrebno smotati tockove?
Mnogo manje nego tovariti rucno kocke...Petre ono sto me interesuje u takvoj kombinaciji koliko snage je potrebno smotati tockove?