Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danas sam nesto razmisljao,mozda bo moglo sa ugradnjom hidro motora da se dobije pogonRecimo jedan hidro motor na levu pr. stranu drugi na desnu pr. stranu i ukljucivati po potrebi hidro pumpu koja bi pokretala uz pomoc pritiska ulja i tih hidro motora prednje tockove?
![]()
Danas sam nesto razmisljao,mozda bo moglo sa ugradnjom hidro motora da se dobije pogonRecimo jedan hidro motor na levu pr. stranu drugi na desnu pr. stranu i ukljucivati po potrebi hidro pumpu koja bi pokretala uz pomoc pritiska ulja i tih hidro motora prednje tockove?
![]()
Nabaviš prednju vuču od LTZ T40, upasuj i to je to.
Druze nisi nam nista novo rekao... Taj Vladimirec je za nas u Srbiji nedostupan tako da ga uzalud pominjemo... Sleduje nam da to odradimo uz pomoc "stapa i kanapa" da nabuzimo od necega prednji most kao i pogon sa diferencijala menjaca i neki reduktor koji ce da uskladi odnos brzine zadnjeg i prednjeg diferencijala odnosno mosta... Ja sam dosta toga vec kupio od delova ali mi terba dostaPa vec postoji Vladimirac sa prednjom vucom,mislim da je oznaka T-30.Posto ih kod nas nema bar da se vidi kako je kod njega reseno pa da se uradi tako i na T-25.