Pravila vezana za blog

novii

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
24 Jul 2007
Poruka
7.858
Lokacija
Apatin
Poljoinfo.com je servis koji omogućava postavljanje i vođenje Vašeg bloga (web dnevnika) potpuno besplatno i jednostavno.

Urednici Poljoinfo.com servisa zadržavaju pravo da isključe ili obrišu blog koji svojim sadržajem krši pravne propise Srbije bez prethodne najave. Poljoinfo.com može prekinuti sa pružanjem ovog servisa bez prethodne najave.

Poljoinfo.com ne daje nikakvu garanciju na korišćenje servisa, i nije odgovoran za eventualni gubitak sadržaja na blogu.

Poljoinfo.com nije odgovoran za sadržaj na blogovima korisnika ovog servisa. Svaki članak je isključivo stav njegovog autora i ne odražava stav vlasnika Poljoinfo.com servisa.

Poljoinfo.com štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri. Poljoinfo.com se obavezuje da privatne podatke korisnika neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika, ili u slučaju teškog kršenja pravila Poljoinfo.com servisa ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Urednici Poljoinfo.com servisa zadržavaju pravo promene ovih pravila bez upozorenja korisnika. O važnim promenama i dopunama Poljoinfo.com može obavestiti korisnike putem e-mail poruke ili objavljivanjem na forumu.

Korišćenjem bilo kog sadržaja na Poljoinfo.com servisu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

Pored ovih pravila na blogovima važe pravila vezana za forum i za male oglase, pa i njih pogledajte pre pisanja na blogu. Svaki vid agresivnog reklamiranja i promovisanja političkih ideja će biti obrisan.
 

marko877

Novajlija
Učlanjen(a)
13 Feb 2013
Poruka
4
Lokacija
Beograd
Zdravo,

Zašto ne mogu da pokrenem blog?

marko877, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

  1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
  2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
 

novii

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
24 Jul 2007
Poruka
7.858
Lokacija
Apatin
Poštovani, potrebno je da imate više od 30 napisanih poruka na forumu da bi ste mogli pokrenuti blog.
 

NenadAna

Novajlija
Učlanjen(a)
30 Maj 2016
Poruka
17
Lokacija
Vladicin Han
Veliki pozz za sve....da osvezimo malo temu dok je ove kise....kakve su vam ove godine jagode, jel ubacio neko slavol kao prihranu...iskustva...slike, moje su dosta bolje nego prosle godine ... vidimo se
 

novii

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
24 Jul 2007
Poruka
7.858
Lokacija
Apatin
Ovo je tama o blogu koji je u sklopu foruma. Za jagode ima drugi deo foruma.
 

glavas

Član
Učlanjen(a)
9 Jan 2010
Poruka
147
Lokacija
Novi Becej
Pozdrav,imam problem.Nemogu da postavim oglas stalno mi pise You have insufficient privileges to reply here. Dok u drugim temama mogu da ucestvujem. Da li neko zna u cemu je problem. Prodao sam masinu pa nemogu da napisem da je prodata.
 

novii

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
24 Jul 2007
Poruka
7.858
Lokacija
Apatin
Javiš administratorima ili urednicima da obrišu oglas.
 
Vrh