Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Duka traktorče ti je kao bombona,a za ostalo se malo šalim,ali istina je i to da mladost čini čudaDukanac je napisao(la):Pozdrav čika Boro, da se ispravim rade još obrtaji remenice i pritisak ulja, ostalo jeste na uhomer, a po mraku može da vozi samo ko vidi kao mačka.
Dukanac je napisao(la):Hvala čika Boro, i slažem se sa vama da mladost čini čuda.
octavianb007 Nema razloga za ljutiš Biće signalizacije, mrzi me da čačkam oko toga pošto ne vozim traktor po mraku, a takođe slabo učestuje u saobraćaju, po šumi i brdu ne trebaju migavci
Peto, to je bilo pre 15ak dana kada sam potonuo u sumi pa me izvlacila dva traktora, inace traktor sam odmah oprao cim sam stigao kuci a sliku sam ubacio bzv, mada na slici izgleda mnogo manje blatav nego sto je bio uzivo, kod mene se svaka masina sija, po tom pitanju sam veoma strog...