Pozdrav iz Dobanovaca!

gospodin dusic

Novajlija
Učlanjen(a)
4 Jun 2025
Poruka
3
Pozdrav svima!

Zovem se Nemanja, imam 35 godina i dolazim iz Dobanovaca. Dugo godina sam u auto industriji, a trenutno sam uvoznik Mannol ulja za Srbiju. Mannol ulja su se pokazala kao vrhunski kvalitetna u svim uslovima – kako za putnička, tako i za teretna vozila.

U ponudi imamo sve viskoznosti motornog ulja (5W30, 5W40, 10W40, 15W40 itd.), a cene su veoma konkurentne jer robu uvozimo direktno. Takođe, šaljemo brzom poštom širom Srbije, najčešće istog ili narednog dana.

Ukoliko nekome treba ulje – za lična vozila, poljoprivredne mašine ili kombije – slobodno mi se javite. Pogledajte ponudu na našem sajtu:

Rado ću pomoći i dati dodatne informacije ako zatreba.

Veliki pozdrav svim članovima foruma!
Nemanja - Deloovi

Pozdrav Nemanja i dobro došao na poljoinfo forum. Što se tiče promocije to je na forumu moguće reklamiranjem ili druga opcija je da u sklopu svog profila dodaš link ka sajtu kao potpis, pa se on pojavljuje ispod svake tvoje poruke.

Nema nekih velikih problema, samo da napomenem da tu adresu sajta u potpisu možeš napraviti da bude link, kada neko klikne da odmah ide na taj sajt.

Sa mobilnog je ovo link, sad nisam uz komp da vidim kako to ide preko kompa, kasnije ću postaviti kako to ide preko kompjutera.

Screenshot_20250702-161223.png

Nazad
Vrh