Ima li neko pitanja za prijemni ispit iz biologije??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
peto1 je napisao(la):N.A. Treba sesti i zagrejati stolicu ali ne u Pixasu nego kod kuce sa knjigom u ruci, a ne sa pivom.
Attila M. je napisao(la):peto1 je napisao(la):N.A. Treba sesti i zagrejati stolicu ali ne u Pixasu nego kod kuce sa knjigom u ruci, a ne sa pivom.
Vala ja sam iz tehničkog crtanja sve desetke dobio tako što sam pio pivo i slušao Mocarta! A onda došao ispit i to položim s osmicom... Šta ćeš, em falilo pivo, em falio Mocart... Tako daaaaa... Samo ti pij, NA! Ništa ti neće škoditi!
peto1 je napisao(la):Attila M. je napisao(la):peto1 je napisao(la):N.A. Treba sesti i zagrejati stolicu ali ne u Pixasu nego kod kuce sa knjigom u ruci, a ne sa pivom.
Vala ja sam iz tehničkog crtanja sve desetke dobio tako što sam pio pivo i slušao Mocarta! A onda došao ispit i to položim s osmicom... Šta ćeš, em falilo pivo, em falio Mocart... Tako daaaaa... Samo ti pij, NA! Ništa ti neće škoditi!
I to si sve radio stojecki ili si grejao usput stolicu.